Cumpără online analizele medicale necesare, utilizează codul ONLINE10 și beneficiază de 10% reducere la coșul de cumpărături.
Synevo
Programări
Cosul meu
Informații utile

Oferte speciale

Campanie INR

Campanie INR - Synevo

În perioada 01.03.2020 – 30.09.2020dacă îți efectuezi testul INR la preț întreg, în orice centru de recoltare Synevo, primești un card de reducere  cu accesări nelimitate până la sfârșitul anului.

Timp de protrombina QUICKPreţ întreg: 20.00 lei
Preţ promo: 16,00 lei
Campanie INR - Synevo
INR

INR (International Normalised Ratio) este un indice al coagulabilității sângelui care arată durata în care sângele își pierde proprietățile sale normale și devine vâscos.

INR a fost adoptat în anul 1983 de către Organizația Mondială a Sănătății și Comitetul Internațional pentru Tromboză și Hemostază când aceste organisme au decis să standardizeze rezultatele testelor de coagulare astfel încât să elimine variabilitatea dată de diversitatea reactivilor utilizați în practică pentru calcularea timpului de protrombină.

Campanie INR - Synevo
Campanie INR - Synevo
Cât de frecventă este monitorizarea?

Zilnic, de la inițierea tratamentului cu anticoagulante orale până la atingerea și menținerea timp de 2 zile consecutive a valorilor țintă pentru INR. Ulterior se determină la 2-3 zile pentru următoarele săptămâni până când rezultatele PT/INR se stabilizează în intervalul terapeutic. Informați medicul dacă ați avut recent schimbări în dieta alimentară sau dacă luați suplimente alimentare pentru că există anumite produse care pot interfera cu rezultatul INR.

Medicul vă poate recomanda evaluarea testelor de coagulare dacă suspicionează o tulburare de coagulare.

Principalele simptome care indică tulburări ale coagulării sunt: apariția frecventă a sângerărilor care pot fi evidențiate în urină sau în scaun, sângerări gingivale, sângerări menstruale abundente în cazul femeilor, tumefacția sau durerile la nivelul articulațiilor, chiar și sângerări spontane.

Campanie INR - Synevo
Valori Normale

Valoarile INR-ului la persoanele care nu sunt în tratament cu anticoagulante este de aproximativ 1.
Pentru persoanele care sunt în tratament cu anticoagulante, medicul monitorizează valorile INR-ului pentru stabilirea dozei de tratament. Valorile uzuale ale INR pentru o persoană în tratament sunt între 2 și 4, astfel:
– între 2 și 3 pentru pacienții suferinzi de fibrilație atrială și tromboembolism venos;
– între 2 și 3,5 pentru pacienții purtători de proteze valvulare cardiace;
– terapia anticoagulantă orală cu warfarină sau derivați cumarinici (de ex., acenocumarol) ajustează valoarea INR, astfel încât valorile normale ale INR în timpul tratamentului cu aceste medicamente este între 2 și 4.

Campanie INR - Synevo
Care sunt alimentele sau medicamentele ce îți pot modifica valorile INR-ului?

Medicamente cum ar fi unele antibiotice sau cele care se folosesc în tratamentul bolilor de inimă (de ex., amiodarona, diltiazem, propranolol), anumite hipolipemiante (simvastatina), antidepresive sau antiepileptice pot interfera cu rezultatul INR.

Barbituricele, contraceptivele orale, terapia de înlocuire hormonală (HRT) și vitamina K (fie într-un supliment nutritiv multivitaminic sau lichid) pot scădea PT.

Modificări pot apărea și în cazul consumului de alcool sau alimente, precum ficat de vită și porc, ceai verde, brocoli, năut, verdeață și produse din soia, deoarece conțin cantități mari de vitamina K.

Este important să comunicați medicului dumneavoastră dacă sunteți în tratament cu alte medicamente, suplimente sau dacă ați consumat recent anumite alimente.

Numai în anul 2019, s-au efectuat în laboratoarele Synevo, peste 100.000 de teste INR.
În cadrul campaniei de monitorizare a INR-ului desfășurată de Synevo în anul 2019, 82% dintre pacienții care au solicitat acest test aveau peste 60 de ani și 52% dintre ei au fost bărbați. 32% dintre pacienții care au solicitat INR-ul în perioada de campanie din 2019 au efectuat testul de mai mult de 2 ori, unii dintre ei revenind chiar și de 12 ori pentru monitorizarea tratamentului cu anticoagulante cumarinice.
Campanie INR - Synevo
Recoltarea trebuie făcută la aceeași oră a zilei?

n general nu este necesar să vă măsurați PT și INR-ul la un anumit moment al zilei. Cu toate acestea, este important să luați medicamentul anticoagulant în același timp, în fiecare zi pentru a menține un nivel continuu. Dacă medicul dumneavoastră vă crește sau vă scade doza, recoltarea testului o veți face în câteva zile pentru a evalua efectul modificării dozei asupra PT/ INR (nu este un efect imediat).

Campanie INR - Synevo
Regulamentul campaniei

*Beneficiază de preţul promoţional al testului Timp de protrombină Quick/INR, respectiv 16 lei, cu accesări nelimitate în perioada 01.03. – 31.12.2020, prezentând acest card în oricare recepţie Synevo din București și din ţară. Poţi intra în posesia cardului doar în perioada 01.03. – 30.09.2020, în orice recepţie Synevo, după prima testare plătită la preţ întreg. Acest card nu este transmisibil şi este valabil în perioada 01.03. – 31.12.2020. Mai multe detalii primiţi în recepţiile Synevo.

*Regulamentul Campaniei Promoționale ”Testare Timp Quick/ INR – 2020” este disponibil aici.

*Synevo România S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica și / sau completa oricând termenii și condiţiile prezentei campanii promoţionale, precum și dreptul de a suspenda, întrerupe și/sau prelungi oricând desfășurarea campaniei promoţionale, urmând ca aceste modificări să intre în vigoare numai după aducerea la cunoștinţa publicului prin publicarea lor pe pagina de internet www.synevo.ro.

*În cazul în care Synevo Romania S.R.L. derulează în același timp campanii promoționale distincte în cadrul cărora se acordă reduceri pentru același tip de test/ teste, reducerile nu se vor cumula, pacientul urmând să beneficieze de reducerea cea mai mare stabilită pentru testul/ testele respective.

icon-cart-blue

Produsul a fost adaugat in cos

Continuă cumpărăturile
Plasează comanda